BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 7576 st.

16.2.2018

25-vuotias lapseni on 6-vuotta ollut huumeiden käyttäjä. Tehnyt kaikenlaisia rikoksia. Nyt lapseni on vieroitushoidossa. Pyydän esirukousta, että hän saisi voimia päästä irti tästä päihde- ja rikoskierteestä.

16.2.2018

Voimia masentuneelle tyttärelleni! Auta rakas Jeesus!

15.2.2018

Minulla on huomenna käynti aamulla Keskussairaalassa. Minun pitää olla syömättä ja juomatta 12 tuntia ennen näytteenottoa.Aamuvirtsa näyte mukaan. Näytteenotto ennen kymmentä. Rukouspyyntö,että tämä menisi hyvin ja jos otetaan muitakin, niin, että nekin menisi hyvin. Minulla on diabetes. Rukouspyyntö, että tulisin näistä vaivoista terveeksi (ja muistakin vaivoivoista)

Rukouspyyntö, että perhekunta pelastuisi. Mieheni, vanhin poikamme ja hänen puolisonsa jaheidän lapsensa ja kiitosaihe, että tytär on uskossa.

Siunausta teille !
Aino

15.2.2018

RUKOILLAAN KAIKKI YHESSÄ NUOREN ÄIDIN PUOLESTA, JOKA MENETTI 1,5 JA 3 VUOTIAAN LAPSENSA AUTO-ONNETTOMUUDESSA. TUOLLAISTA TUSKAA EI SOISI KENELLEKÄÄN. KOTIIN ON MENTÄVÄ, SIELLÄ LASTEN LELUT, VAATTEET, LASTEN SULOINEN TUOKSU, MUTTA HE PIENET OVAT POISSA. MIES LOUKKAANTUI VAKAVASTI, ELLEI MENEHTYNYT. MIKSI JUMALA, MIKSI? RUKOILLASN,RUKOILLAAN...

15.2.2018

Aivosyöpäleikkaus on varattu turkulaiselle ystävälleni helmikuun lopussa. Jeesus paranna ja hoida. Kiitos!

15.2.2018

Pyydän rukoilua että mieheni jesse löytäisi pian uuden työpaikan . Hän ajaa tällä hetkellä puutavara rekkaa. Hän on totaalisen tympääntynyt nykyiseen työpaikkaansa ja toivoisi että pääsisi pian johonkin toiseen firmaan. Rukoilkaa että hän pian saisi toivomansa uuden työpaikan. -Heli puoliso

15.2.2018

Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en jaksa enää. Jumala auta tänään, älä anna mieheni olla pahan ja ilkeä. Ei ole kiva asia. Siunausta tarvisin tälle päivälle. Ja muillekin päivälle. Kiitos jos jumala autat.

14.2.2018

Kiitos Rakas Taivaan Isä kaikesta mitä olet antanut minulle.On ollut tyyntä ja myskyä.Ilman Sinua en olisi selviytynyt. Opeta minua tahtoosi tyytymään.Tee minusta nöyrä ja kiitollinen ihminen.Tapahtukoon Sinun tahtosi.Amen.

14.2.2018

Laitoin vahingossa vähälle taholle verokortin , pyydän rukoilisitteko et ohjautuu palkanlaskijalle ajoissa jotta saan palkkani sovitusti ?

14.2.2018

JEESUS SINÄ TIEDÄT KAIKEN VAIKEA IHMIS SUHDE HERRA HOIDA MOLEMMAT OSAPUOLET ANTEEKSI ANTAMISEEN JA SOVINTOON aamen

Till börjanTill börjanTill början