BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 6681 st.

6.10.2017

Herra Auta että pääsen eroon narsistisesta miehestäni. Olen itsemurhan partaalla . Jeesus Auta

6.10.2017

Siunaa Isä perhekuntaani. Siunaa Isä perhettäni. Näe siskoni tilanne, samoin ystäväni. Auta heitä! Jeesuksen nimessä aamen.

6.10.2017

rukoukset markon puolesta ,eli poikani ,oli pidätettynä vajaa kolme viikkoa ,rikoksista. herra auta sinä markoa että hän jättäisi nämä rikolliset jutut. jeesus sinä pystyt ,auttamaan ja ohjaamaan oikealle tielle.

6.10.2017

Pyydän, että saan elämääni rauhan ja minun ei tarvitse enää taistella mistään kenenkään kanssa, vaan saan nauttia rauhan, ilon ja rakkauden vapaasta virtauksesta elämääni. Pyydän apua taloudelliseen tilanteeseeni ja pyydän, että pääsen aloittamaan koko elämäni alusta puhtaalta pöydältä yhdessä rakkaan poikani kanssa terveenä, vapaana ja onnellisena, elämän tarjoamasta runsaudesta kiitollisena nauttien, ihanien ja rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Kiitos.

5.10.2017

Rakas jumala, auta lapseni isää parantumaan syövästä. Auta meitä jaksamaan myös tämän vaikean ajan yli.

5.10.2017

Laitoin hakemuksen raamattukouluu. Rukoilisitteko että saan paikan jos se on Herran tahto ja jos ei niin minua ei valita. Kiitos!

5.10.2017

Ajauduin burn outiin jossa fyysiset ja psyykkiset voimat loppuivat. Pyydän rukousta että jaksaisin ne toimet hoitaa jotka kuuluvat velvollisuuksiini ja toipumista / parantumista tästä.

5.10.2017

herra auta, sain eilen tietää ,poikani oli syytettynä 2-3 viikkoa. talous rikoksista. auta ja siunaa se etelän matka ,jonne lähtee etelään koko perhe ja appiukko vielä ja hänellä on suruaika, siunaa koko sukua. ja anna markolle voimia, siunaa marko.

5.10.2017

ystävällleni ja myös edesmennneen tätini leskellle... elämän iloa ja jumalan voitelua, sitä aina....

5.10.2017

herra poista tämä paha olo.kaipaan läheistä ihmistä jota en ole löytänyt aa. ryhmästä.luovutan oman tahtoni ja elämäni jumalalle.

Till börjanTill börjanTill början