BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 7762 st.

21.3.2018

Pyydän rukousta ankaran vihanpidon loppumiseksi.
Vihamiehet hautovat pahoja koston ajatuksia ja osa ystävistäni on vaarassa ryhtyä vihamiehikseni.

21.3.2018

Vihamieheni eivät peräänny vihataan.
Useat Ystäväni ovat katkeamaisillaan. Kaikki kaatuu päälle.
Missä Herran apu nyt kun sitä eniten tarvitaan?

20.3.2018

Rakas Jeesus kiios ,että paransit mieheni ja pelastat hänet kuolemasta ja annat hänen tulla uskoon.Kiitos rakas Isämme,että annat yhdessä vielä paljon armorikkaita vuosia ja Kiitos pääsiäisestä Jeesus Kristus Jumalan Poika antoi meille elämän ,kun Jeesus kuolemalla kuoleman voitti.Kiitos.Amen.

20.3.2018

Rakas Jeesus
paranna mieheni ja auta.Kiitos rakas Jeesus.Amen.

20.3.2018

Monella ystävällä on sydänsurua. Että jokainen elämänkumppania itselleen toivova olisi siihen valmis ja molemminpuolinen rakkaus tulisi elämään.

20.3.2018

Terveyttä ja toivoa elämään ystävälleni, jolla autoimmuunisairaus. Ja sydänsurujen haihtumista.

20.3.2018

Muistakaa minua rukouksin, olen ihan loppuun palanut ja ahdistunut, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään. Jumala auta minua nyt ja aina. Kiitos jos autat minua jumala rakas, en tiedä mitä tulen tekemään avioliitossa. Monia vaikeuksia. Ei kiva asia ollenkaan. Siunausta ja varjelusta Toivon itselleni ja aviop. Kiitos jos muistatte.

20.3.2018

kiitos herra, lapsen lapseni sai poika vauvan tänä aamuna. rukousta nuorten puolesta. herra anna sinä voimia nuorelle isälle ja äidille..ja koko suvulle.olen nyt kahden lapsen iso mummi.

19.3.2018

Rukoillaan Leevin puolesta joka on mennyt entisen elämänsä houkutuksiin täysillä. Rukoillaan hänelle valtavasti rohkeutta ottaa minuun yhteyttä ja pyytää anteeksi. Annan anteeksi ja pyydän anteeksi myös! Mutta hän työnsi minut luotaan pois koska edustan elämää Jeesuksen yhteydessä. Hän oli kiinnostunut uskonasioista mutta valitsi toisen tien. Herra johdata hänet uskon tielle ja että hän janoaisi toisenlaista elämää. Rukoillaan että me yhdessä tätä elämää kulkisimme Jeesuksen kansssa.

19.3.2018

töitä ja velat pois..minulle juuri mission possibleeta

Till börjanTill börjanTill början