BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 7204 st.

13.12.2017

On mahtavan tiedostaa se, että monet rukoilee näiden rukouspyyntöjen johdosta ja kaiken lisäksi Herra kuulee ne kaikki.

13.12.2017

Puhdista minua juuriaan myöten kristalliteräkseksi..

13.12.2017

Kristus, anna minulle sanani anteeksi niin kuin annoit Jobillekin.

13.12.2017

Kiitos harmoniasta ja hyvinvoinnista!
Kiitos ystävyydestä.
Kiitos ystävällisistä ihmisistä.
Kiitos avoimuudesta.

13.12.2017

Pyytäisin uskon vahvistumista ja syntieni anteeksiantoa, että sokeritoukat pysyisivät poissa kodistamme, perheemme terveyden ja taloudellisen tilanteen puolesta, jatkuvat kivut ja ongelmat sekä pelot ja ahdistuneisuus poistuisivat, tilanteen järjestymistä parhain päin viranomaisten kanssa, että saisin mielenrauhan ja ahdistus- ja paniikkikohtaukset katoaisivat, enkä tuntisi oloani näin yksinäiseksi ja kelvottomaksi.

12.12.2017

Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva vaalea varattu nainen jättäisi minun mieheni rauhaan. Kuulemma yrittää miestäni jatkuvasti vikitellä. -Heli puoliso

12.12.2017

Rakas Jumala,
ulkomailta tullut läheiseni oli asunut jo Suomessa monta vuotta. Hänet karkoitettiin Suomesta juuri kun hän oli saanut opinnot loppuun ja uuden työpaikan. Siunaa ja varjele häntä. Anna hänelle voimaa selvitä entisessä kotimaassaan, jonne hänet palautettiin ja jossa hänellä ei ole enää kotia, läheisiä eikä toimeentuloa. Käännä tämä suru ja tuska, jota hänen puolestamme tunnemme, voitoksi meille kaikille. Anna hänelle voimaa jaksaa ja onnistua. Anna meille voimaa kestää suru ja ikävä tämän tapauksen vuoksi. Siunaa ja varjele meitä, että meillä olisi työtä ja toimeentuloa, hänellä siellä ja minulla täällä Suomessa. Anna erityisesti voimaa lapselleni ymmärtää ja kestää se, ettei hän tule näkemään isäänsä kenties vuosiin tai kenties koskaan. Varjele läheistämme, ettei hän kokisi maahan palatessaan väkivaltaa.

12.12.2017

Jumala auta en jaksa enää missä on apusi? Miel6mmin kuolem kun elän tämmöstä elämää
En jaksa en jaksa Jeesus puutu jo elämään tain olen tuhon oma.

12.12.2017

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

12.12.2017

eräitä velkaisia ystäviä....tosi suossa ovat..eräitä----luulen kyllä näemme, kun aika on kypsää--paikat tietää JUMALA...kipeyden aivan kaiken salaisen..

Till börjanTill börjanTill början