BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 9345 st.

18.1.2020

perheen puolesta jossa mies huumeissa kiinni. Vaimo uskossa ja rukoilee miehelle pelastusta ja läpimurtoa. Ilmesty jeesus avioliitossa, elämässä, kodissa ja lapsissa. Mies ollut aikaisemmin uskossa. Voimia koko perheelle ja jumalan turvallista ja yliluonnollista läsnäoloa.
Vapauta jeesus kaikista kahleista

18.1.2020

Kiitos Jeesus, että kuulet sydämeni tuskan tänäänkin, auta tietä kulkijaa. Auta lastenlapsia elämän tiellä ja auta surun kohdatessa, Jeesuksen nimessä.

18.1.2020

Kiitos Jeesus, kun olet auttanut merkittävästi laittamaan korkin kiinni. Kiitos, että annoit unen, joka säikäytti mut alkoholista irti uutena vuotena. Auta pysymään loppuelämäni vesiselvänä! Aamen.

18.1.2020

Jeesus, päästäthän vaimoni irti tavaroiden ikeestä. Hän hamstraa, eikä voi luopua mistään ilman pitkää taistelua. Tämä on ollut jo pitkään. Hän miettii joka tavaralle uutta omistajaa tai uutta hyötyä vanhasta ja rikkinäisestäkin tavarasta ja 90% niitä ei löydy, joten uutta tavaraa vain kertyy. Autathan häntä saamaan "roskiinheiton ilon" itselleen!

18.1.2020

Jeesus pyydän Sinulta unenlahjaa, että saisin nukuttua ilman lääkkeitä jotka väsyttää koko päivän. Keskittyminen ja muisti kärsii ja jaksaminen. Pyydän myös lasten pelastumista ja ex-mieheni pelastumista ja parantumista alkoholismista. T. hoitajanainen

18.1.2020

Auta teinejämme tarttumaan elämäänsä ja itsenäistymään ja kantamaan vastuuta. Aamen.

18.1.2020

Jeesus, annathan elämään iloa ja auta saamaan raha-asiat balanssiin. Autathan myös vaimon kanssa, joka on paljon aikaa minulle ilkeä ja syyttelee mua kaikennäköisestä, jota en ole tehnyt. Anna ratkaisu, kun en oikein enää jaksa Aamen.

18.1.2020

Isä auta minua pääsemään kotiin ja saamaan rauhan.

17.1.2020

Olen huolissani lumeton talvesta. Rukoilen edelleen ilmastonmuutoksen torjunnan puolesta.

17.1.2020

Jeesus, annathan tasapainoa rahatalouteemme ja annathan mielenmalttia ja järkeä vaimolleni, joka on tuhlailevainen rahan suhteen ja syyttelee silti minua. Anna minulle kärsivällisyyttä kantaa hänen vääriä syytöksiään rakkaudella ja vastata niihin maltillisesti ja asiallisesti. Auta säilyttämään avioliittomme. Aamen.

Till börjanTill börjanTill början