BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 9414 st.

11.2.2020

JEESUS ANNA RAKKAUDEN TULLA JOONATANIN JA KATARINAN ELÄMÄÄN.

11.2.2020

Jeesus, autathan aikuisuuden kynnyksellä olevia lapsiamme itsenäistymään. Annathan heille itseluottamusta ja rohkeutta aloittaa oma elämä. Kiitos Jeesus, että autat! Aamen.

10.2.2020

Taloudellinen hätähuuto! Ei ole enää rahaa ruokaan ja laskuihin.

10.2.2020

Jeesus, annathan iloa ja määrätietoisuutta sekä taloudellista vakautta, että saa velat maksettua kun on niin raskasta, kun laskuille kuuluvat rahat menee velan lyhennyksiin ja vuokrat joutuu kerjäämään. Kiitos Jeesus terveydestä ja aina on ruokaa pöydästä

10.2.2020

Kiitos Jeesus auta vanhaa leskeä ja hänen lapsen lapsiaan.

10.2.2020

Herra paranna mieheni msa sairaus
Jeesus Kristus Jumalan poika paranna pelasta armahda Veijo!!!

10.2.2020

Pyytäisin esirukousta, ettei kotiimme tulisi remonttia, parantumiseni, uskoni vahvistumisen ja syntieni anteeksiannon puolesta. Pyytäisin rukousta seuraavien asioiden puolesta: siskoni ja siskontyttöni terveyden ja taloudellisen tilanteen puolesta (että kaikki kääntyisi parhain päin heidän elämässään, siskon ex-mies lopettaisi kiusaamisen ja taloudellisen hyväksikäytön, siskontyttöni parantumista nivelpsoriasiksesta.), perheen ja läheisten terveys ja hyvinvointi, sokeritoukat pysyisivät poissa kodistamme, hammas- ja suunterveys, ahdistus, masennus, ylipaino, iho, silmien terveys ja näön parantuminen, selkäkipu, pelkotilat, terveys muutenkin, avioliiton hyvinvointi (mustasukkaisuus, anteeksiantamattomuus), ihmissuhteet, huolet raha-asioista, asunnostamme, Kelasta, TE-toimistosta ja viranomaisista. Kiitos rakas Taivaan Isä kaikesta. Lämmin kiitos ja siunausta esirukoilijoille.

10.2.2020

Jeesus, autathan vaimoani ja minua laittamaan asiat kuntoon ja kulkemaan Sinun johdatuksessasi eteenpäin, ettemme söhellä omiamme. Varjele lapsiamme (4kpl, 2 aikuista, kaksi pientä)

10.2.2020

Jeesus, annathan, että pian 18v poikamme jaksaisi ja haluaisi käydä koulunsa loppuun. Annathan hänelle jumalanpelkoa elämään ja motivaatiota kouluun! Aamen.

10.2.2020

Pyydän esirukousta poikani terveyden ja koko perheen puolesta,että avioliitto kestäisi ja korjaantuisi.Pyydän myös esirukousta meidän kaikkien läheisten puolesta,että osaisimme auttaa.Tällä hetkellä hätä on kova.

Till börjanTill börjanTill början