BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 10194 st.

13.10.2020

Todella vaikeaa ollut vuosia ja vuosia läheisen kanssa. Vaikeaa kestää ahdistusta. Pyydän että Jumala armahtaisi minua jo ja pääsisin vapaaksi tästä kaikesta pahasta. Jeesuksen nimessä.

13.10.2020

Voimaa, iloa, 18v poikamme ja 20v tyttäremme saisi töitä/koulua. Voimaa meille vanhemmille. Talousasiat kuralla. Kiitos Jeesus terveydestä ja jokapäiväisestä ruuasta! Aamen

13.10.2020

Herra pyydän äärettömän voimakkaita apuja sinulta niin oman kuin aivan kaikkien lähimmäisteni elämään.
Me tarvitsemme pysyvää ja voimakasta apuasi kaikkeen elämäämme ja erityisesti pahoihin mielenterveys sairauksiimme uuvuttaviin taisteluihimme ja fyysisiin sairauksiin sekä ihmissuhde ja talousongelmiimme.

Herra vapauta meidät kaikki masennuksesta, peloista, vihasta, neurooseista ja pakkomielteistä sekä apatiasta ja ilottomuudesta.
Auta siskoani ja molempia vanhempiani sekä ystäviäni ja sukulaisiani, yhteistyökumppaneitani ja minua. Herra armahda myös vihamiehemme ja vaikuta niin että jonain päivänä me kaikki löytäisimme sovun ja ilon sekä yhteisymmärryksen ja rauhan eikä kenellekään jäisi pimeys enää elämää kuormittamaan.
Ainiaaksi meidät kaikki vapauta ja rauhaan vie.
Lämmin kiitos kaikille teille esirukoilijoille muistamisesta rukouksin ja suuri kiitos Herralle kaikesta varjeluksesta elämässämme.
Toivotan teille kaikille esirukoilijoille ja lähimmäisillenne sekä edelleen heidän lähimmäisilleen siunausta ja kaikkea hyvää.
Amen.

Ystävällisin terveisin: Tapsa

13.10.2020

Jeesus johdata ihmisiä elämääni. Päästä pois huonosta seurasta etten totu siihen ajatteluun ja ala ajatella samoja ihanteita ja myöhemmin sitten joudun häpeämään. Ota onttous ja tyhjyys, kaikki pelko ja häpeä elämästäni pois. Aamen.

13.10.2020

Elämä ei menisi hukkaan ja pääsisin käyttämään talentit. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

13.10.2020

Jeesus rukoile sinä meidän kaikki puolesta Isää. Kiitos.

13.10.2020

Jeesus anna minun kieltää elämäni jotta minä seuraisin sinua ja sinä antaisit minulle elämän. Myös ota hermostuneisuuteni ja välinpitämättömyyteni pois. Aamen.

13.10.2020

Sielun, ruumiin ja elämäni parantuminen. Jeesuksen Kristuksen nimessä pyydän.

13.10.2020

T:n ja minun välit ja yhteistyö. Jeesuksen Kristuksen nimessä pyydän siunausta. Aamen.

13.10.2020

Jeesuksen Kristuksen nimessä elämästäni sen pelon poistuminen josta itsekkyys juontuu.

Till börjanTill börjanTill början