BönBönBön

 

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 9219 st.

27.11.2019

Ystävättäreni äiti on valtavissa tuskissa,koska hänellä on selässä luhistumia ja jatkuva hermokipu johon eivät vaikuta enää edes vahvimmat kipulääkkeet. Lääketiede on neuvoton, leikkausta ei halvausriskin takia uskalleta tehdä. Tilanne on kestämätön juuri nyt, rukoilkaa Jumalan ihmettä!

27.11.2019


Herra, otta nuorelta seurustelevalta parilta pois paineet parisuhteen onnistumisesta. Anna heidän pystyä rennosti olemaan yhdessä ja siitä löytyä hyviä kokemuksia.

27.11.2019

AUTA RAKAS JEESUS ,MINULLA ON NIIN PAHA OLLA ,ARMAHDA JA SIUNAA MINUA ,SILLÄ YKSIN EN JAKSA.SIUNAA PERHEEMME JOULU HERRAMME RAKAS SINUN JUHLASI.KIITOS KOKO SYDÄMESTÄNI ,ETTÄ SIUNAAT JA AUTAT JA OLET AINA AUTTANUT AMEN.

27.11.2019

Jeesus, autathan olemaan samaan aikaan harkitsevainen ja kaukaa viisas, mutta myös peloton suuren muutoksen edessä! Kiitos Jeesus, että annat elämässä mahdollisuuksia muutkseen ja omaa vahvuutta sekä tarpeellista omavaraisuutta! Aamen.

26.11.2019

Jeesus, anna Voimaa ja sisua muutokseen

26.11.2019

Herra tarvitsen pyhänhengenapua.
Talolle on nyt osyaja mutta tääytyisi myydä pilkkahinnalla.
Mitä teen?

26.11.2019

Olen masentunut. Elämässä ei ole iloa. Itken. Jään työttömäksi. Toisen kerran tänä vuonna. Herra, älä jätä minua yksin.

26.11.2019

ainakaan minusta ei ole...niin naiiviksi että perinteiseen avioliittoon tahtoisin enää ikinä---varjele sekoilemasta----elämän todellisuudet vaan ja mun persoona---läheisriippuvat veks pörräämästä ympäriltä----

26.11.2019

Haluaisin löytää ystäviä.
Haluaisin ystäviä, joiden kanssa voisin jakaa kaikki elämän ilot ja surut ja joiden kanssa voisin viettää aikaa avoimesti ja rehellisesti.

Elämässäni huolta aiheuttaa myös opiskelupaikan löytäminen ja monet muut asiat, mutta kaikista eniten haluaisin löytää edes yhden hyvän ystävän.

25.11.2019

Herra, anna minulle rauha lähelläsi.
Ota pois tämä jatkuva ahdistus.

Till börjanTill börjanTill början